Tämän ohjeen nappasin Pampulalta. Oli melko helppotekoinen, ainoa että pursotus ei kyllä onnistunut. Tai ensimmäiset keksit onnistuin vielä pursottamaan, mutta seuraavia en. Vissiin se rasva kovettui sitten jo liikaa tai jotain, kun eivät vain tulleet tyllasta ulos.

Eli rumia ovat, mutta silti hyviä, sehän se on pääasia.

1265913658_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

250g voita

11/2dl tomusokeria

41/2 dl vehnäjauhoja

paistonkestävää marmeladia

 

Vaahdota pehmeä voi ja tomusokeri. Lisää jauhot.

Pursota taikinasta ruusukkeita  ja jokaisen ruusukkeen keskelle marmeladia. Itse vain lusikoin hillonkin keskelle tuon pian 3-vuotiaan neidin avustuksella. Joten aika runsaasti on hilloa osassa Nauru. Meillä oli käytössä vadelma- ja omenamarmeladit.

Paista uunin keskiritilätasolla 225asteessa n.7min.