Tämän ohjeen nappasin Pampulalta. Oli melko helppotekoinen, ainoa että pursotus ei kyllä onnistunut. Tai ensimmäiset keksit onnistuin vielä pursottamaan, mutta seuraavia en. Vissiin se rasva kovettui sitten jo liikaa tai jotain, kun eivät vain tulleet tyllasta ulos.
Eli rumia ovat, mutta silti hyviä, sehän se on pääasia.
250g voita
11/2dl tomusokeria
41/2 dl vehnäjauhoja
paistonkestävää marmeladia
Vaahdota pehmeä voi ja tomusokeri. Lisää jauhot.
Pursota taikinasta ruusukkeita ja jokaisen ruusukkeen keskelle marmeladia. Itse vain lusikoin hillonkin keskelle tuon pian 3-vuotiaan neidin avustuksella. Joten aika runsaasti on hilloa osassa . Meillä oli käytössä vadelma- ja omenamarmeladit.
Paista uunin keskiritilätasolla 225asteessa n.7min.
Kommentit