1270195439_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

En enää IKINÄIKINÄ ala siirtämään kakkua koristelun jälkeen. Tästä lähtien kokoan aina kakun suoraan tarjoiluastialle.

 

 

Lisäystä:

Kakku maistui joka tapauksessa erinomaisen hyvältä. Kostutin sen omenamehulla ja täytteenä oli kiwihilloa, omenahilloa ja diplomaattikreemiä. Päällä ohut kerros omenamarmeladia, tuoretta kiviä sekä hyytelösokerista kiille. Reunapursotukset flora vispiä.

Tarjoiluun yritin pelastaa kakkua edes hiukan. Eli ensin painoin kakkua hiukan kasaan lastan avulla. Seuraavaksi lisäsin päälle muutaman siivun kiwisiivun lisää ja hiukan kiillettä. Ja lopuksi vedin reunapursotukset sileiksi paletin avulla. Kaunis kakku ei todellakaan ollut edes korjausten jälkeen, mutta onneksi syöjinä oli vain lähimpiä sukulaisia. Ja onneksi maku oli taivaallisen hyvä, tätä teen toistekin!