Keskimmäinen muksuistamme on sairaana ja olen siksi poissa töistä tämän päivän. Aikani kuluksi päätin testata reseptiä, johon hiljattain törmäsin.


1244636968_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Ja ohjetta pukkaisi tässä:


Pohja:
3 1/2 dl murskattuja digestivekeksejä
runsas 1 dl sulatettua voita
1 rkl sokeria

Täyte:
2 prk ananasmurskaa
runsas 1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
5 dl ranskankermaa

*Anna ananasmurskan valua siivilässä ainakin tunti. Malta valuttaa tarpeeksi hyvin!
*Valmista sillä aikaa pohja: murskaa keksit ja sekoita joukkoon voi ja sokeri. Painele seos vielä lämpimänä vuoan pohjalle ja reunoille. Jääkaappiin.
*Kuumenna uuni 175 C. Sekoita ananas, sokeri, vaniljasokeri ja ranskankerma keskenään, pohjalle.
Paista 25 min. tarkoitus on ettei piirakka ole ruskistunut vaan ihan vaalea. Jäähdytä ensin ritilällä, sitten jääkaapissa. Tarjoa kylmänä.


Maku on vielä testaamatta, joten se jää nyt toistaiseksi salaisuudeksi.