Ysikierroksen viimeinen paketti löysi perille. Niin kuin moni muukin, en millään malttanut kotiin asti, vaan pitihän se kurkkia paketin sisälle jo postin pihassa Nauru. Carsu vain oli harmikseni teippaillut paketin niin tiukkaan, että oli kynnet vaarassa pakettia aukoessa....pitänee alkaa pitämään aina pieniä saksia käsilaukussa Nauru.

 

Kuten aiemmatkin paketit, tämä oli oikein onnistunut tälläkin kertaa. Paketti sisälsi:

1264441928_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

isoja muffinssivuokia
nutella maapähkinävoita
leivinjauhetta
vaniljasokeria
suklaaströsseleitä
kaakaota sekä
2 fazerin jogurttitäytteistä suklaapatukkaa.

Paketissa oli myös iso karkkipussi, joka taas ennätti lasten tuhottavaksi ennen kuvausta.
Tässä oli aiheena kysymys, joka sly-kierroksen kyselylomakkeessa kysyttiin. Eli jos olisit leivonnainen, mikä leivonnainen olisit. Muistaakseni vastasin suurin piirtein, että olisin iso muffinssi, päälle päin melko vaatimaton, mutta sisällä makoisa täyte Pusu.
Paketti sisälsi siis tarvikkeet näihin muffinsseihin.......ja ne ovatkin juuri uunista tulleita ja jäähtyvät tuolla keittiössä. Kohta otan kuvaa niistä teidänkin iloksi...tai kauhuksi, riippuen miltä nuo jäähtyneenä näyttävät Silmänisku.

 

Joka tapauksessa, minun ensimmäinen Sly-kierrokseni on nyt ohi ja ihanista ylläripaketeista saan kiittää tosiaan Carsua, jonka blogi löytyy osoitteesta http://carsu.vuodatus.net/. Iso kiitos hänelle mahtavista paketeista....vielä minä testailen ne muutkin ohjeet kyllä, kunhan ennätän!

Oma parini oli minulle uusi tuttavuus sokeri. Hänet löytää osoitteesta http://sokeriasokeria.blogspot.com/.